fbpx

Effectief afvallen voor vrouwen van 30+ met Week Meals

door | Blog, Voeding

We weten het allemaal, afvallen is niet leuk!

Als je sommige berichten op Instagram mag geloven, dan is afvallen een feestje. Lekker een hapje rauwkost en je kunt de hele dag weer vooruit.

Dat is niet hoe de wereld in elkaar zit. Afvallen is voor iedereen anders. Want we zitten allemaal anders in elkaar en we hebben allemaal andere behoeften. En bijna niemand heeft behoefte aan alleen maar broccoli met kip, zeker niet wanneer je samen met je gezinsleden eet.

Het goede nieuws is, dat dit ook helemaal niet hoeft! Mijn programma is niet gericht op vrouwen die alleen een blaadje sla willen eten. Ik wil echte vrouwen helpen met afvallen, vrouwen zoals jij en ik!

Want met mijn Week Meals krijg je een voedzame maaltijd, die je eenvoudig kunt klaarmaken en die iedereen aan tafel lust!

En had ik al gezegd dat ik je ook nog eens persoonlijk ondersteun met afvallen wanneer je met mijn Week Meals aan de slag gaat? Dat geeft nog eens een enorme boost aan jouw afvaldoelen*. Dit coachen kan zowel digitaal als live. En het is allebei heel effectief!

Effectief afvallen zonder calorieën tellen

Zoals ik al zei, niemand heeft zin om de hele dag precies bij te houden wat je wel of niet mag eten. En al helemaal niet om uren in de keuken te staan wanneer je een drukke dag hebt gehad.

Daarom wil ik je kennis laten maken met mijn Week Meals. Hierbij heb je een lekkere, voedzame maaltijd die je meestal met een kwartier op tafel hebt staan. Het goede nieuws is, dat het hele gezin kan mee-eten. Dus er hoeven geen aparte maaltijden op tafel te komen.

Door de gevarieerde recepten heb je lekker veel afwisseling. Terwijl je weet dat je goede voeding binnen krijgt. Want goede voeding is de basis van afvallen. De maaltijden zijn geen standaard lijstje dat iedereen voorgeschoteld krijgt, nee de lijst is op jou persoonlijk afgestemd. Door mij!

Maar om die kilo’s er helemaal af te laten vliegen, ga je niet alleen op jouw voeding letten. We gaan ook lekker bewegen! Dat kan in de regio Zaandam bij mij in de gym, maar net zo makkelijk ook thuis als je iets verder weg woont. Gewoon via mijn digitale trainingen.

Sowieso houden wij persoonlijk contact. Niet één keer per maand maar twee keer. Want zo houd jij de moed erin.

Kies de afval optie die bij jou past

Omdat wij allemaal verschillen, bied ik de Week Meals in meerdere varianten aan. Je kunt ervoor kiezen om de Week Meals samen de 90 dagen Challenge te doen (mijn persoonlijke favoriet).

Wanneer je dit doet, dan kun je samen met mij in de sportschool komen trainen. Of je kiest ervoor om dit zelf thuis te doen. Dan krijg je van mij steeds weer nieuwe video’s die jou helpen goed en effectief te trainen. We gaan in 90 dagen samen heel hard aan de slag.

Maar je kunt er ook voor kiezen om de Week Meals te doen voor kortere periode. Je kunt dit bijvoorbeeld 6 weken doen, waarbij we iedere twee weken een coaching call doen. Hierin vertel ik je alles over voeding en bewegen. Maar natuurlijk beantwoord ik ook al jouw vragen.

Wanneer je volledige flexibiliteit wilt dan kun je de Week Meals zelfs per maand afnemen. Dan kun je mij per WhatsApp al je vragen sturen zodat ik jou kan helpen wanneer je extra vragen hebt.

Je kunt op deze pagina meer lezen over deze opties.**

Jij kunt dus precies kiezen wat jou het beste uitkomt. Welke optie je ook kiest, je krijgt niet alleen die lekkere en variabele gerechten. Maar ook mijn persoonlijke aandacht om je bij te staan.

I got you back girl!

Afvallen met lekkere maaltijden en een vaste persoonlijke trainer bij Heart in Motion PT
Afvallen in je eentje is moeilijk, maar samen slaan wij er ons wel doorheen. Met mijn gevarieerde Week Meals en mijn persoonlijke aandacht, vliegen de kilo’s er bij jou af.

Dus woon je in de omgeving van Zaandam of ergens anders in Nederland. Dan sta ik voor je klaar. Stuur me gewoon een berichtje, dan leg ik alles uit.

Of begin gelijk met afvallen door hier op mijn site direct de Week Meals te bestellen. We gaan knallen!

https://www.vzinfo.nl/overgewicht
https://heartinmotionpt.nl/product/week-meals/ 

 

Geschreven door: Indra
Indra St.jago

Indra St.jago

“Om vrouwen te helpen aan een vitaler, gezonder en krachtiger leven.
Samen duurzaam leefstijl te creëren en te behouden.”

 

Indra St.jago is een gepassioneerde Sport & welzijn coach die er voor de mens is! ” Mijn passie voor sport en ondernemen is op vroege leeftijd begonnen en actief vorm gegeven in 2003. De internetwereld stond nog in de kinderschoenen. Van fitnesstrainer, personal coach tot ondernemer. Diverse studies op gebied van Sport, welzijn en gedragscoaching.
Heart in motion PT is opgericht in 2015. De naam zegt veel… Hart in aktie! Hart in beweging! “

Bestel mijn E-Book

Succes = Jezelf begrijpen

 

Wil je meer tips over voeding? Check en Like dan zeker mijn Facebook pagina!

WordPress Lightbox

Pin It on Pinterest

Share This