fbpx

over indra

Over Indra

mijn verhaal.
Mijn missie.

NK2B0189neww

“Om vrouwen te helpen aan een vitaler, gezonder en krachtiger leven.
Samen duurzaam leefstijl te creëren en te behouden.”

Indra St.jago is een gepassioneerde Sport & welzijn coach die er voor de mens is! ” Mijn passie voor sport en ondernemen is op vroege leeftijd begonnen en actief vorm gegeven in 2003. De internetwereld stond nog in de kinderschoenen. Van fitnesstrainer, personal coach tot ondernemer. Diverse studies op gebied van Sport, welzijn en gedragscoaching.
Heart in motion PT is opgericht in 2015. De naam zegt veel… Hart in aktie! Hart in beweging! “

Na alle jaren ervaring en veel ups en downs, is er weer een prikkeling voor groei en diversiteit. De wereld van digitalisering is mij niet ontgaan en dit is waarom een nieuw idee is geboren!

waarom?

NK2B0557neww

helpen mensen gezond te maken

De aanleiding van mijn online begeleiding concept is omdat ik graag vrouwen wil helpen aan verbetering van vitaliteit en gezondheid. Ik heb in de afgelopen 18 jaar meegemaakt dat er veel alleenstaande moeders zijn die niet even naar de sportschool kunnen gaan. Omdat je niet persoon, locatie en tijdgebonden bent, kan je werken aan je gezondheid zonder af te spreken met een trainer. Ook kan je sporten wanneer het jou uitkomt. Op deze manier ervaar jij de vrijheid om aan je eigen gezondheid te werken en tijd over te houden voor man of vrouw lief en kids.

NK2B0569neww copy

ondergesneeuwde klanten helpen met het onmogelijke, mogelijk te maken!

Wat denk je van de drukke werknemer, die altijd maar onderweg is? Of dikke of dunne Bea die niet aangestaard wilt worden, omdat zij een paar kilo’s teveel/weinig heeft?

Dit zijn de doelgroepen die vaak worden vergeten en in mijn 18 jaar ervaring zijn deze mensen de meest trouwe klanten! Geloof het of niet, die ene spierbundel of sexy baywatch girl die gaat wel naar de gym hoor en blijft gaan want hij/zij is verzot op de aandacht die het krijgt van fysieke aanwezigheid.
Al met al, ik wil de ondergesneeuwde klanten helpen ook het onmogelijke, mogelijke te maken, want alles is mogelijk met de juiste mindset! Vanuit je eigen omgeving sporten is er geen ruimte voor schaamte. Het gevoel van acceptatie is het begin van het creëren van het eigen welbevinden en acceptatie;
HART IN BEWEGING!

ben jij er klaar voor?

blijf op de hoogte

Van de laatste tips, tricks over sport
en voeding en nog veel meer!

WordPress Lightbox

Pin It on Pinterest

Share This