fbpx

partners

Heartinmotion PT werkt samen met enkele partners die ons naar het volgende niveau brengen. Dit zorgt er ook voor dat wij een betere deal kunnen geven aan onze leden en een betere dienst kunnen leveren! 

1. Week Meals

Wat is Week Meals?

Week Meals is een geindividualiseerd voedingsplan met heerlijke recepten dat aansluit bij jouw doelstelling. De voedingswaarden van alle ingredienten zijn niet door willekeurige mensen toegevoegd, maar uit uiterst betrouwbare databases uitgehaald, waaronder USDA.

Als je opzoek bent naar duidelijkheid in voeding en lekkere, gezonde en makkelijk te bereiden maaltijden, dan is dit perfect voor jou!

Gooi de kip, rijst en broccoli maar aan de kant of doneer het aan de voedselbank, met de Week Meals app die volledig gepersonaliseerd is behaal jij jouw doelen makkelijker! Jij bepaalt wat je eet en jouw coach kijkt achter de schermen mee om te adviseren en te motiveren. Weg met alle dieten! Stop met lijden en begin met genieten!

Alleen Week Meals en niet sporten?

Ik adviseer het niet maar het is wel mogelijk. Stuur mij een mail met jouw wensen en samen komen wij er zeker uit.

Partner Weekmeals

Weekmeals

2. Beyuna voedingssupplementen

3. coaches

diana bijgesneden

Diana Bakker, Massagetherapeut

 

Mijn missie is vrouwen meer levensblijheid en gelukkiger laten voelen in het leven.

 

Ik ben gespecialiseerd in ayurvedische massage Yoga.

Met een ayurvedische massage richt ik op het ontgiften en ervoor zorgen dat je rustiger en evenwichtiger zult voelen, en met Yoga verbetert je houding die ervoor zorgt dat jij lichamelijke klachten zal elimineren en/ of voorkomen.

 

Wat betekent dit voor jou?

 

Yoga zorgt ervoor dat je spieren ontspannen waardoor je meer kracht en energie krijgt daardoor kan jij langer doorwerken en meer van het leven kan genieten.

Tijdens massage zal jouw ademhaling en hartslag normaliseren. Je spieren raken ontspannen waardoor de stress/sloop hormoon cortisol afneemt. Ook neemt de chaos in het hoofd af waardoor jij volop in balans bent en weer voelt dat je leeft.

Aarzel niet langer en neem contact met mij op voor een verfrissend gesprek!

WordPress Lightbox

Pin It on Pinterest

Share This
×