fbpx

Kom ook trainen in de digitale sportschool

door | Blog, Motivatie, Online training

Veilig, prettig en laagdrempelig sporten, vanuit jouw eigen huis. Volledig gericht op jouw doelen en met goede begeleiding. Dat kan in mijn digitale sportschool, helemaal ingericht voor online fitness!

Wij gaan samen buikvet te lijf, we werken aan die power billen of we gaan kickboksen. Allemaal vanuit jouw eigen plek op het moment dat jou uitkomt. Dat klinkt eigenlijk heel goed toch?

Want wil je graag sporten, maar merk je dat het niet zo goed lukt. Bijvoorbeeld doordat je je niet op je gemak voelt in de sportschool of doordat de motivatie je steeds maar weer in je schoenen zakt? Dan wil ik je graag verder helpen op weg naar meer energie of meer zelfvertrouwen.

Dit doe ik door online sportlessen aan te bieden. 100% Gericht op vrouwen, 100% digitaal. Bij mij kunnen vrouwen online komen sporten die meer uit zichzelf willen halen, een paar kilo kwijt willen, zich prettiger willen voelen of gezonder willen leven. Dit kun je doen onder mijn begeleiding, zodat je nog sneller je doelen behaalt.

Ben jij dus (jaren) na de bevalling weer aan bewegen toe, wil jij een paar kilo kwijt of wil jij je weer fitter voelen en makkelijker die op trap op kunnen lopen. Dan is de digitale sportschool van Heart in Motion PT, de ideale plek voor jou!

Waarom sporten in de online sportschool?
We weten allemaal dat sporten goed voor je is, maar toch is er voor veel vrouwen flinke weerstand bij het gaan naar een sportschool. Ben je wel op je plek, is alles wel schoon, is het wel een prettige omgeving, is alles wel duidelijk en wie is er allemaal nog meer aanwezig. En dan moet je er ook nog eens naartoe op een moment dat jou uitkomt.

Daarnaast is het voor een minder ervaren vrouwelijke sporter niet altijd makkelijk om zelf aan de slag te gaan. Er staan veel ingewikkelde apparaten en je kunt makkelijk een oefening niet helemaal goed doen, waardoor je klachten krijgt. Want hoeveel gewicht moet je gebruiken en welke oefeningen zijn het minst belastend voor je gewrichten?

Ik hoor bijna op dagelijkse basis vrouwen die twijfels hebben over het naar de sportschool gaan en daardoor niet beginnen met sporten. En dit is niet omdat ze niet willen bewegen, maar om andere redenen. Redenen die ik voor je kan oplossen!

Daarom wil ik je welkom heten in mijn digitale sportschool. Dat is de ideale mogelijkheid voor vrouwen, die lekker willen bewegen om gezonder, slanker en fitter te worden.

Want bewegen, is heel belangrijk! *

Wat bied ik allemaal aan in mijn digitale sportschool?
We werken op basis van doelen. Dat betekent dat jij een programma krijgt dat is gericht op jouw specifieke wensen. Wil je bijvoorbeeld strakkere billen of een slankere taille, dan krijgt je een programma dat hierop is gericht.

Je ontvangt trainingsvideo’s die jou exact uitleggen hoe jij deze doelen kunt bereiken. Het mooie is, ik doe het zelf allemaal voor. Want als vrouw weet ik precies wat er wel en niet goed werkt.

Het voordeel van een vrouwelijke trainer en begeleidster, is dat ik voor jou een steuntje in de rug kan bieden om gemotiveerd te blijven en het beste uit je trainingen te halen. Want ik ga je namelijk persoonlijk begeleiden, dat betekent dat wij gaan videobellen zodat je nog meer uit de digitale sportschool haalt.

Tot slot krijg je ook nog mijn ebook, waarin ik allerlei adviezen geef op het gebied van gezondheid en sport. Met dit totale pakket, ben jij klaar om te gaan knallen!

Kom voor online fitness in mijn digitale sportschool
Vind je het bijvoorbeeld lastig om te trainen doordat je dan de deur uit moet of een afspraak moet inplannen? Kijk dan eens rond in mijn digitale sportschool. Met behulp van een opgenomen video word je vol enthousiasme door de training heen geloodst op een moment dat het jou uitkomt.

Omdat we allemaal verschillende doelen hebben, zijn er meerdere programma’s, gericht op specifieke doelen zoals het verbranden van buikvet of het krijgen van powerbillen.

Wat je doelen ook zijn, in mijn digitale sportschool kun je in een prettige omgeving werken aan je leefstijl.

Neem gerust contact op als je vragen hebt of meld je aan als je klaar bent om te starten. Tot snel!

* https://www.gezondheidsraad.nl/documenten/adviezen/2017/08/22/beweegrichtlijnen-2017

 

 

Geschreven door: Indra
Indra St.jago

Indra St.jago

“Om vrouwen te helpen aan een vitaler, gezonder en krachtiger leven.
Samen duurzaam leefstijl te creëren en te behouden.”

 

Indra St.jago is een gepassioneerde Sport & welzijn coach die er voor de mens is! ” Mijn passie voor sport en ondernemen is op vroege leeftijd begonnen en actief vorm gegeven in 2003. De internetwereld stond nog in de kinderschoenen. Van fitnesstrainer, personal coach tot ondernemer. Diverse studies op gebied van Sport, welzijn en gedragscoaching.
Heart in motion PT is opgericht in 2015. De naam zegt veel… Hart in aktie! Hart in beweging! “

Bestel mijn E-Book

Succes = Jezelf begrijpen

 

Wil je meer tips over voeding? Check en Like dan zeker mijn Facebook pagina!

WordPress Lightbox

Pin It on Pinterest

Share This