fbpx
Marcella IJskes

Marcella IJskes

Personal Training

Mijn naam is Marcella IJskes, 27 jaar oud. Geboren en getogen in Zaandam.
Opgegroeid met Braziliaanse roots. Zelf ben ik vanaf jongs af aan begonnen met dansen en daarbij ook een dansopleiding afgerond, dat toen des tijds Art&Entertainment heette in Amsterdam.
Na mijn dansopleiding heb ik een weg ingeslagen in de sportwereld en ik kan je vertellen dat de liefde die ik voor sport/fitness/gezondheid heb ongekend is. Er komt veel meer bij kijken, dan alleen trainen. Zowel mentaal als fysiek train je
jezelf door je grenzen te verleggen en uit je comfort zone gaan.
Zelfdiscipline, consistent zijn, gezond eten, bewust leven. I LOVE IT!

Mijn passie is motiveren en het beste uit mensen te halen. Net dat kleine stukje extra uit jezelf halen, omdat ik weet dat het in je zit en dat je het kan. Er zit veel meer in jou, dan je denkt dat er zit. Dit begint dus allemaal bij jezelf. Het behalen van jouw succes. Voor mij klinkt succes als een doel behalen.

Hoe behaal je dat  doel?
Welke strategie ga je gebruiken om je doelen te behalen?
Wat betekent
succes voor jou?
Waar liggen jouw verlangens?
Welke doelen heb je in het
leven?
Waarom wil je dit?

Daarmee wil ik met jou aan de slag gaan! Aan de slag met zowel je innerlijke zelf als fysiek. Zie mij als een hulpmiddel. Iemand die er voor jou is en klaarstaat om jouw doelen te kunnen behalen, want dat is waar mijn energie en hart sneller van gaat kloppen. Jou als de beste versie van jezelf zien, In jezelf geloven en jezelf waardevol vinden, want dat is iets waar ik naar streef. Zolang je jezelf niet beperkt in de mogelijkheden en de kansen die voor je liggen, is alles mogelijk! Het komt niet vanzelf, je moet er wel wat voor doen en uiteindelijk ben jij ook diegene die het doet!!

“It’s all about you. It starts with you. It’s your journey and your story only.”

  • Afvallen
  • Verbeteren/verhogen zelfvertrouwen
  • Fitter en meer energie
IMG 0395 1 e1686584988532
IMG 0393 1 e1686584953999
IMG 0391 1 e1686584935955
IMG 0394 1 e1686584967345
WordPress Lightbox

Pin It on Pinterest

Share This